1 Start
2 Om London
3 Innan du reser
4 Resan
5 Londonguiden
6 Om oss
 » Hotell i London    » Restauranger i London    » Attraktioner i London    » Shopping i London    » Barer och klubbar i London   » Reseböcker till London
Genvägar:

- Startsida
- Snabbfakta om London
- Londons stadsdelar
- Kommunikationer
- Inför resan
- Snabbguide i engelska
- Boka resa till London
- Reseguidens startsida
- Hotell i London
- Mat och dryck
- Sevärdheter
- Shopping
- Barer och klubbar
- Bröllop i London
- Reseböcker & rese-tidningar
- Casino London

- Om oss
- Tipsa en vän
- Länkar
- Sitemap

 

Barer och klubbar i London

London har massvis av moderna, sköna och unika barer och klubbar. Här finns, minst sagt, någonting för alla; oavsett om det gäller lyxiga champagneklubbar eller ravediscon.

Ett vibrerande nattliv och en enorm variation är två nyckelfraser då man ska beskriva Londons barer och klubbar. Här nedan har vi hjälpt dig att hitta till rätt ställe genom att skriva lite kort om bra nattklubbar och barer:


Cock & Bottle

Englands skönaste pub? Trevlig personal, allmänt mysig stämning och en sorts, lite ovanlig, gemytlighet. Stammisgäster finns det gott om och här går ingen hem missnöjd!
17 Needham Rod

I London finns tusentals sköna klubbar och barer

The Nectar Bar

Härligt intensiv bar där bossen Dimitri styr. Bestäm snabbt vad du vill ha så att Dimitri inte hinner tröttna. Här sker mycket som inte är utannonserat på förhand. Utan tvekan värt ett besök!
274 Latimer Road

Bar Prague

Bekväm, europeisk stämning i denna tjeckiska bar. På dagen hittar du gott kaffe, gratis internet och trevlig personal. På kvällen hittar du ett stort utbud av drinkar till bra priser. Faktum är att Bar Prague har Londons största utbud av tjeckisk öl. Traditionella tjeckiska bartilltugg serveras också.
6 Kingsland Road

London har ett vibrerande nattliv
Jewel Bar

Skön bar med ett glittrande, lila-guldigt färgtema. Är dock inte alls lika smaklöst som det låter, tursamt nog. Består av flera små barer, alla i ett visst tema och lika mysiga. På vissa drinkar är Jewel lite dyrare, men stämningen är så bra så att det lätt är värt det!
29-30 Maiden Lane

China White

Ett av Londons skönaste ställen som dock tvingades slå igen portare för ett tag sedan... Som tur är kommer Chinawhite att återuppstå i centrala London på ny plats år 2009. Håll utkik på www.chinawhite.com för mer information!
London

Letar du efter hotell i London?

Just nu är det väldigt bra priser på Hotels.com.

» Klicka här!

Champagne finns det gott om på Londons alla nattklubbar

Copyright © Snuffis Webbproduktion 2009 | Sitemap | Annonsera | Kontakt | Om cookies | ReseguideLondon.se - gratis resguide reseguide till London i England
Läs om London Eye, Big Ben, Westminster Abbey, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Tower Bridge, Towern, Buckingham Palace och mer i Londonguiden