1 Start
2 Om London
3 Innan du reser
4 Resan
5 Londonguiden
6 Om oss
 » Hotell i London    » Restauranger i London    » Attraktioner i London    » Shopping i London    » Barer och klubbar i London   » Reseböcker till London
Genvägar:

- Startsida
- Snabbfakta om London
- Londons stadsdelar
- Kommunikationer
- Inför resan
- Snabbguide i engelska
- Boka resa till London
- Reseguidens startsida
- Hotell i London
- Mat och dryck
- Sevärdheter
- Shopping
- Barer och klubbar
- Bröllop i London
- Reseböcker & rese-tidningar
- Casino London

- Om oss
- Tipsa en vän
- Länkar
- Sitemap

 

Restauranger i London

Engelsk mat hade förr ett rykte om sig om att inte vara särskilt aptitlig. Så är dock inte fallet idag. I London samlas människor från alla världens hörn och här erbjuds riktigt god mat och dryck!

I London kan man hitta något för alla gommar. Här finns McDonalds, Pizza Hut och alla de andra snabbmatskedjorna, samt en hel uppsjö av restauranger och caféer i alla olika prisklasser. Såväl stora som små hittar snabbt nåt gott!

Här har vi listat de bästa och mest prisvärda restaurangerna i London:
 

Det finns mycket god mat i London i Storbritannien

China Tang

Vår favoritrestaurang i London när det kommer till kinamat. I en kreativ, exklusiv och inbjudande miljö serveras riktigt god asiatisk mat av trevlig personal. Ligger i The Dorchester, vilket per automatik också innebär att det är lite dyrare än de flesta kinarestauranger i London - men det är fortfarande klart prisvärt. Inte alls så dyrt som man tror!
The Dorchester, 53 Park Lane

Restaurant Gordon Ramsay

Europas (och världens?) dyraste restaurang. Stjärnkocken och TV-profilen Gordon Ramsays "huvudrestaurang", givetvis med tre (av tre) Michelinstjärnor. Här är platserna få, väntetiderna långa och priserna smått orealistiska. Men maten och vinlistan är också sannolikt bland det absolut bästa man kan få i hela världen. Något för dig som vill lägga lite extra på en måltid! Kom ihåg att reservera i tid bara.
68 Royal Hospital Road

Gordon Ramsay Plane Food

Ett nytt koncept från mästerkocken. Här finns jättegott käk, men i en enklare miljö och till betydligt lägre priser än på Ramsays övriga inrättningar. Perfekt att äta en god lunch innan man åker hem till Sverige igen! Riktigt prisvärt!
Terminal 5, Heathrow Airport

Star Of Bombay

Indisk mat serveras i detta lilla indiska paradis i London. Personalen är härligt indisk och maten likaså. Här hittar du allt ifrån Tandoori till Tikka Masala till klart godkända priser.
157 Westbourne Grove

Scotts

Grymt bra skaldjursrestaurang, helt enkelt. Mycket vänlig och artig personal, skön omgivning och god meny - kan det bli bättre?
20 Mount Street

Ripe Tomato

En restaurang som blandar det italienska och det jamaicanska köket, vilket - oväntat nog - gav ett jättebra resultat. Till låga priser serveras jättegod mat och ännu bättre fyndviner. Härligt avslappnad stämning!
7 All Saints Road
 

Färskt bröd från ett café i London
För en mer alltäckande guide över Londons alla caféer och restauranger, föreslår vi att du köper en mindre guidebok över staden.

Vi har tipsat om ett antal riktigt bra från bara c:a 50 kr som kan beställas direkt på nätet. Och då ingår betydligt mer än bara en restaurangförteckning.

» Klicka här för att läsa våra tips på guideböcker

 

Letar du efter hotell i London?

Just nu är det väldigt bra priser på Hotels.com.

» Klicka här!

 

Copyright © Snuffis Webbproduktion 2009 | Sitemap | Annonsera | Kontakt | Om cookies | ReseguideLondon.se - gratis resguide reseguide till London i England
Läs om London Eye, Big Ben, Westminster Abbey, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Tower Bridge, Towern, Buckingham Palace och mer i Londonguiden