1 Start
2 Om London
3 Innan du reser
4 Resan
5 Londonguiden
6 Om oss
 » Hotell i London    » Restauranger i London    » Attraktioner i London    » Shopping i London    » Barer och klubbar i London   » Reseböcker till London
Genvägar:

- Startsida
- Snabbfakta om London
- Londons stadsdelar
- Kommunikationer
- Inför resan
- Snabbguide i engelska
- Boka resa till London
- Reseguidens startsida
- Hotell i London
- Mat och dryck
- Sevärdheter
- Shopping
- Barer och klubbar
- Bröllop i London
- Reseböcker & rese-tidningar
- Casino London

- Om oss
- Tipsa en vän
- Länkar
- Sitemap

 

Guideböcker och resetidningar om London

En bra guidebok, resebok eller resetidning är nästan ett måste för ett lyckat besök i London I en bra guidebok kommer du att få matnyttiga tips på sevärdheter, restauranger och liknande, som är svåra att hitta på internet.

Med en bra resebok i fickan eller handväskan blir Londonvistelsen genast mycket enklare. Man hittar rätt, blir guidad med hjälp av bilder, kan läsa proffsomdömen på attraktioner och så vidare.

Här nedan har vi tipsat om några guideböcker, reseböcker och resetidningar till London.

Invid varje tips finns även en länk till en butik där du enkelt kan beställa hem produkten till ett lågt pris. Alla reseguiderna nedan är på svenska.
 

Bra reseböcker till London finns på ReseguideLondon.se

London
En extremt prisvärd guidebok till London och utdragbar karta. Innehåller över 200 sevärdheter samt många bra restauranger, pubar och affärer. Denna guide är riktigt bra för dig som ska vara lite kortare tid i London, t.ex. över en weekend.

Pris: 56 kr inkl moms
» Länk till Bokus

London : reseguide
En lite större reseguide som innehåller fler sevärdheter och mer fakta än guideboken ovan. En rolig detalj med just denna är att den graderar sevärdheterna - enkel o smart idé som verkligen underlättar för oss turister. Det finns också en separat karta med klimattabeller och ett utförligt register.

Pris: 80 kr inkl moms
» Länk till Bokus

London : guideboken med rabatter
En 288 sidor lång guide som innehåller massvis av fakta, sevärdheter, kulturberättelser, färgbilder, kartor och mer. Det bästa är dock utan tvekan alla rabattkorten till lokala affärer och liknande. En tvåbarnsfamilj sparar med de medföljande rabattkorten hela 1500 kronor under en vecka i London!

Pris: 129 kr inkl moms
» Länk till Bokus

London
Den optimala reseguiden. Lite dyrare men också bättre än de övriga. Här presenteras London verkligen på djupet, vilket är bra dels för dig som ska vara i staden en längre tid, dels för dig som verkligen är intresserad. Här täcks allt ifrån kultur till shopping på ett väldisponerat sätt med bra språk. Du hittar förslag på promenader, utflykter, hotell och mycket mer. Rekommenderas varmt!

Pris: 216 kr inkl moms
» Länk till Bokus

Resetidningar till London
En guidebok i form av en tidning med aktuella reportage, många bilder etc kan vara ett bra alternativ till en resebok (vanlig guidebok) till London. På nätet kan man beställa prisvärda provprenumerationer till sig själv eller någon annan på massvis av bra resetidningar.
» Tidningsbutiken
 

 

Letar du efter hotell i London?

Just nu är det väldigt bra priser på Hotels.com.

» Klicka här!

 

Copyright © Snuffis Webbproduktion 2009 | Sitemap | Annonsera | Kontakt | Om cookies | ReseguideLondon.se - gratis resguide reseguide till London i England
Läs om London Eye, Big Ben, Westminster Abbey, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Tower Bridge, Towern, Buckingham Palace och mer i Londonguiden