1 Start
2 Om London
3 Innan du reser
4 Resan
5 Londonguiden
6 Om oss
 » Hotell i London    » Restauranger i London    » Attraktioner i London    » Shopping i London    » Barer och klubbar i London   » Reseböcker till London
Genvägar:

- Startsida
- Snabbfakta om London
- Londons stadsdelar
- Kommunikationer
- Inför resan
- Snabbguide i engelska
- Boka resa till London
- Reseguidens startsida
- Hotell i London
- Mat och dryck
- Sevärdheter
- Shopping
- Barer och klubbar
- Bröllop i London
- Reseböcker & rese-tidningar
- Casino London

- Om oss
- Tipsa en vän
- Länkar
- Sitemap

 

Resa till London

Att resa till London med flyg blir allt billigare
Att flyga till London från Sverige har blivit allt billigare under de senaste åren. Det finns gott om direktlinjer, både med vanligt reguljärflyg och lågprisbolagen. Man kan, nästan oavsett vilket flygbolag man reser med, hitta flygbiljetter för så lite som några hundralappar!

Att boka flyg på nätet kan vara förknippat med viss risk, i och med att du i princip alltid måste lämna ut ditt kreditkortsnummer. Just därför är det viktigt att hålla sig till de stora, kända aktörerna. Det är dessutom bra om något skulle hända, så att du snabbt kan få hjälp.

Vi har stora personliga erfarenheter av MrJet, som vi varmt kan rekommendera:

  • MrJet


Boka flygresa från Stockholm

Till London från Stockholm flyger bland annat SAS, British Airways, Air Olympic, och Ryanair direkt. För bästa möjliga pris rekommenderar vi att du använder den här länken:

  • MrJet

Boka flygresa från Göteborg

Till London från Göteborg flyger bland annat SAS och Ryanair. För bästa möjliga pris rekommenderar vi att du använder den här länken:

  • MrJet

Boka flygresa från Köpenhamn /Malmö

Till London från Köpenhamn flyger bland annat SAS, Ryanair, Norwegian, EasyJet och Cimber Sterling direkt. För bästa möjliga pris rekommenderar vi att du använder den här länken:

  • MrJet  


Här har vi listat några matnyttiga tips för dig som ska flyga till London:

- Boka flygbiljetterna i god tid
Ju tidigare du bokar dina flygbiljetter, desto billigare blir det. Så enkelt är det. Vi ser därför gärna att du bokar dina flygbiljetter till London minst 1-2 månader innan du ska resa.

- Jämför priser
Priserna kan variera oerhört på olika webbsidor, därför är det viktigt att jämföra priserna innan man reser. Ovan har vi listat de resebyråerna på nätet som vi rekommenderar.

- Elektronisk biljett
Nästan alla flygbolag erbjuder dig elektronisk biljett till London. Det är billigare, enklare och smidigare; med andra ord något du bör utnyttja. Men kom ihåg att ta mig dig din orderbekräftelse till flygplatsen!

- Tilläggsförsäkringar
I princip alla flygbolag och resebyråer erbjuder olika tilläggsförsäkringar och avbeställningsskydd på resor till London. Oftast kostar dessa mellan 100 och 300 kronor.

- Service på planet
Serviceskillnaderna på plan från Norden till London är tämligen små. På de flesta flygbolag måste du betala för mat och dryck om du åker i ekonomiklass, medan de som erbjuder "bättre" servicenivåer ofta bjuder på en drink och lite mat. SAS och erbjuder business class och economy extra, dock är stolarna inte bättre, bara serviceskillnad.

- Hyrbil
Är du intresserad av att boka en hyrbil i London? Inga problem, de resebyråer vi tipsar om ovan erbjuder i princip alla prisvärda hyrbilar från kända företag såsom Hertz, Avis och Budget.

- Hotell
Hittar du här på Reseguide London

Copyright © Snuffis Webbproduktion 2009 | Sitemap | Annonsera | Kontakt | Om cookies | ReseguideLondon.se - gratis resguide reseguide till London i England
Läs om London Eye, Big Ben, Westminster Abbey, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Tower Bridge, Towern, Buckingham Palace och mer i Londonguiden