1 Start
2 Om London
3 Innan du reser
4 Resan
5 Londonguiden
6 Om oss
 » Hotell i London    » Restauranger i London    » Attraktioner i London    » Shopping i London    » Barer och klubbar i London   » Reseböcker till London
Genvägar:

- Startsida
- Snabbfakta om London
- Londons stadsdelar
- Kommunikationer
- Inför resan
- Snabbguide i engelska
- Boka resa till London
- Reseguidens startsida
- Hotell i London
- Mat och dryck
- Sevärdheter
- Shopping
- Barer och klubbar
- Bröllop i London
- Reseböcker & rese-tidningar
- Casino London

- Om oss
- Tipsa en vän
- Länkar
- Sitemap

 

Hotell i London

För de av oss som inte har turen att kunna bo gratis hos en bekant i London, är ett hotell, lägenhetshotell eller vandrarhem ett måste.

Generellt sett är hotellstandarden i London klart godkänd, och priserna är inte nödvändigtvis mycket dyrare än i våra svenska "storstäder". Vi rekommenderar dig varmt att boka ditt boende på nätet (se sökrutan till höger). På så sätt kan du ofta spara mycket pengar, dessutom är det väldigt smidigt och enkelt att sitta hemma och jämföra hotell, läsa omdömen etc.

Nedan har vi listat de, enligt oss, bästa hotellen i London.

Budgethotell i London

Park Hotel är antagligen det mest prisvärda du kan hitta i London. Park Hotel är ett 2-stjärnigt hotell med mysig atmosfär och förhållandevis bra läge. Det som är allra bäst är dock priset - här kostar ett rum bara cirka 300 kronor per natt!
» Mer information och bästa pris

Boston Court Hotel är ett 2-stjärnigt hotell med lite högre klass och bättre läge än Park Hotel. Ett bra paket på det stora hela som, trots att det bara ligger 300 meter från Hyde Park, endast kostar cirka 400 kronor natten inkl. frukost! 
» Mer information och bästa pris

Medelklasshotell i London

London house Hotel är ett 3-stjärnigt hotell som fått genomgående höga betyg av nästan alla som bott där. Rummen är moderna och trevliga, personalen gästvänlig och området klart godkänt. Priset per rum ligger på cirka 350-600 kronor per natt och uppåt.
» Mer information och bästa pris

Ibis London är ett bra 3-stjärnigt hotell i London. Mycket bra läge.  Dessutom nära till flertalet must-sees i England (sådant du som turist måste besöka). Priserna exkl. frukost ligger på cirka 600-800 kronor natten.
» Mer information och bästa pris

Lyxhotell i London

Hotel Russell är utan tvekan Londons mest prisvärda 4-stjärniga hotell. I en vacker byggnad nära universitetet, knappt 2 kilometer från stadskärnan, ligger detta klassiska hotell. Personalen är trevlig och korrekt, maten god och rummen fina. Ett rum kostar från cirka 800 kronor och uppåt per natt.
» Mer information och bästa pris

Marriott London Grosvenor Square är ett superbt 5-stjärnigt hotell i London i den anrika Marriott-kedjan. Rummen är modernt designade med lyxiga materialval, de gemensamma hotellutrymmena vackra, personalen vänlig och, som om  detta inte vore nog, är även läget mycket bra. Priserna börjar på cirka 1600-1800 kronor natten. Det självklara valet om du vill "lyxa till det" i London!
» Mer information och bästa pris
 

Copyright © Snuffis Webbproduktion 2009 | Sitemap | Annonsera | Kontakt | Om cookies | ReseguideLondon.se - gratis resguide reseguide till London i England
Läs om London Eye, Big Ben, Westminster Abbey, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Tower Bridge, Towern, Buckingham Palace och mer i Londonguiden